Cauta:
  News  Turism  Evenimente  Imobiliare  Mediu  Sport evenimente  Petrol  Sport  Petrol mediu  Energie  

 
 

Din capitolul legi aberante, azi una prin care se impune unuia dintre parinti sa stea cel putin o luna cu copilul in perioada de crestere a copilului intre 1-3 ani.

Daca modificarea legii prin care unul dintre parinti statea doi ani si primea 85% din salariu a facut haos in sistemul asigurarilor sociale, Uniunea Europeana a mai scos o tampenie si anume ca unul dintre parinti sa stea cel putin o luna cu copilul in concediul de crestere a copilului in primii doi ani, iar al doilea parinte trebuie sa se angajeze.

Cand depuneti actele pentru cresterea copilul de 1-2 ani (sau 3 pentru cei cu handicap), o sa va loviti in unele cazuri chiar de 5-6 formulare care trebuie completate, fise fiscale, adeverinte si mult timp pierdut, de parca de asta au nevoie cei care au un bebelus si nu au timp nici sa doarma. Insa pentru ca UE iti cere, trebuie sa te aliniezi idioteniilor si astfel o luna din cel 2 ani sau unul dupa cum alegeti, trebuie sa stea unul dintre parinti in concediu cu copilul, pe motivul ca trebuie sa "socializeze" cu juniorul, de parca pana atunci nu l-ar vedea. Nu conteaza ca avem aproximativ 50.000 copii abandonati de catre parinti complet, era momentul sa mai incurcam si mai tare lucrurile. Nu conteaza ca unui parinte care nu sta cu copilul 2 ani constant o sa ii vina greu sa invete programul si toate detaliile copilului, ca va trebui sa il innebuneasca cu telefoane si mesaje pe celalat parinte care este la munca, astfel inca experienta mirifica sa fie defapt un cosmar.

Dar societatea din care facem parte asa functioneaza. Dam legi tampite, facute de persoane care probabil nu au experienta absolut deloc doar li se pare interesant, ca apoi sa ne chinuim sa gasim solutii.

 
 
 

Articole 'populare'

Paradisul animalelor de colectie

Piata Pipera( Soseaua Bucuresti - Nord nr


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|SOCIAL - 2019 - reportaj.com