Cauta:
  News  Turism  Evenimente  Imobiliare  Mediu  Sport evenimente  Petrol  Sport  Petrol mediu  Energie  

social  De Halloween in Piata Pipera social

Toate felinarele realizate vor intra in competitie. El este prezent peste tot in piata, de diverse forme si marimi, ca decoratiune, dar si ca desert delicios.

Incepand de joi, pe copiii din Bucuresti si Judetul Ilfov -in special cei din zona de Nord a Capitalei- ii asteapta sute de dovleci pentru a fi transformati in felinare de Halloween. Cele mai frumoase urmeaza a fi premiate duminica.

Sambata incepand cu orele 10. 00 dam start incercarii de a realiza cea mai lunga placinta cu dovleac din lume dintr-o singura bucata, cu o lungime de minim 7 metri.

Placinta va fi realizata de "Cofetaria Mami" din Botosani care, de-a lungul timpului a mai realizat si "Cel mai mare cozonac" si "Cel mai mare mucenic".

Placinta va fi realizata din:

- 150 de kg de dovleac

- 200 de kg de faina

- 150 de oua

- 10 kg de unt

- 10 kg de drojdie

- 15 kg de ulei

- 10 kg de gris.

Din cele peste 400 de kg de ingrediente vor iesi cei 7 metri de placinta cu dovleac, devenind astfel cea mai lunga placinta cu dovleac din lume dintr-o singura bucata, dupa ce in 2010 a fost realizata o placinta cu dovleac cu un diametru de 6,1 metri.

Piata Pipera vine in atentia bucurestenilor si a locuitorilor din judetul Ilfov cu o bogata oferta de legume si fructe la preturi de producator, acestia din urma avand posibilitatea de a-si vinde direct produsele, fara intermediari, in beneficiul cumparatorilor finali.

Oferta Pietei Pipera mai cuprinde si 30 de producatori traditionali de branzeturi si mezeluri, vin din renumite podgorii internationale si locale, vin bio, miere, cozonaci si paine de casa, produse de macelarie si multe alte bunatati toate preparate in mod traditional, cu ingrediente naturale si foarte sanatoase.

Cumparaturile se pot realize aici cu ajutorul carucioarelor de tip "supermarket", pentru confortul cumparatorilor.

Piata Pipera - o investitie a omului de afaceri Marius Ivan care se va ridica, in final, la peste 1 000 000 de euro este situata in zona de Nord a Capitalei, pe Soseaua Bucuresti Nord la numarul 14, fiind incojurata de zeci de cladiri de birouri, cat si de o populatie cu venituri peste media pe tara. Dovleacul este personajul principal in acest week end in Piata Pipera, la sarbatoarea de Halloween.

 
social social

Articole 'populare'

Paradisul animalelor de colectie

Piata Pipera( Soseaua Bucuresti - Nord nr


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|SOCIAL - 2019 - reportaj.com